Aukstā tomātu zupa

Aukstā tomātu zupa
Padalies arī ar citiem...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0

Aukstās tomātu zupas recepte:

  • 5 lieli tomāti
  • 3-4 ķiploku daiviņas
  • 1 sīpols
  • 2 paprikas pākstis ( sarkana un dzeltena)
  • 1/2 l tomātu sulas
  • 100 g sarkanvīna etiķa
  • 1 ēdamkarotess olīveļļas
  • malti melnie pipari
  • saujas svaigu diļļu, bazilikas, oregano
  • koriandras
  • šķipsniņa kajennas pipari
  • sāls
  • skābais krējums

Pagatavošana: Tomātus nomizo, paprikai izņem sēklas, sagriež, sīpolus un ķiplokus nomizo un sasmalcina. Dārzeņu, garšvielas,( izņemot zaļumus un kajennas piparus) un eļļu samaisa līdz ir viendabīga masa. Pievieno etiķi un tomātu sulu, samaisa. Gatavo zupu atdzesē. Dekorē ar zaļumiem un kajennas pipariem, skābo krējumu.

http://www.rkb.lv/wp-content/uploads/2017/01/tomatu-zupa.jpg

 

Padalies arī ar citiem...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0

Atbildēt