Burkānu pienu zupa

Burkānu pienu zupa
Padalies arī ar citiem...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin

Burkānu pienu zupas recepte:

  • 400 g burkānu
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 l piena
  • muskatrieksts
  • citronpipari
  • sāls
  • eļļa
  • zaļumi ( pēc vēlēšanās )

Pagatvošana: Sīpolu un ķiploku daiviņu nomizu, sagriež un apcep karstā eļļā, pieliek sarīvētus (sagrieztus) burkānus un nelielā ūdens daudzumā sautē līdz ir mīksti. Pieber rīvētu muskatriekstu un citronpiparus. Beigās pieber sālu un pielej uzsildītu pienu, uzvāra. Pasniedzot dekorē ar zaļumiem ( pēc izvēles ).

Padalies arī ar citiem...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin

Atbildēt