Sautēti spināti

Sautēti spināti
Padalies arī ar citiem...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin

Sautētu spinātu recepte:

  • 500g spinātu
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 1 šarlotes sīpols
  • koriandra zaļumi
  • malti melnie un baltie pipari
  • eļļa
  • citronu sula
  • 70g vālriekstu

Pagatavošana: Spinātu lapas nomazgā un liek vārīties verdošā ūdenī apmēram piecas minūtes. Nokāš, nosusina un sīki sagriež. Sīpolu un ķiploku nomizo, sasmalcina, liek sakarsētā eļļā, viegli apcep, pievieno spinātus, koriandra zaļumus, piparus, citronu sulu, uzliek vāku un sautē aptuveni 10 minūtes. Beigās pievieno sāli un valriekstus. Izmanto par papildinājumu omletēs, pankūkās, sacepumos, picās un citos ēdienos.

Padalies arī ar citiem...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin

Atbildēt