Ziedkāpostu zupa

Ziedkāpostu zupa
Padalies arī ar citiem...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin

Ziedkāpostu zupas recepte:

  • 1 liels ziedkāposts
  • 1 burkāns
  • 1 pētersīlis
  • 1 selerija
  • 1 sīpols
  • saujiņa dilles, pētersīļu, seleriju zaļumi
  • citronpipari
  • estragons
  • eļļa
  • sāls
  • 200 g čedaras siera
  • 1 ola

Pagatavošana: Sīpolus sagriež un apcep, pārlej ar karstu ūdeni, pieliek sagrieztu burkānu, seleriju un pētersīli. Ziedkāpostu sadala un pieliek pārējiem dārzeņiem, pievieno garšvielas. Kad ziedkāposti mīksti, tos izņem no katliņa un nogriež virsējo daļu. Kātiņus liek atpakaļ katlā vārīties kopā ar pārējiem dārzeņiem. Gatavos dārzeņus sakuļ viendabīgā masā, pieliek ziedkāpostu virsējo daļu, sāli un pavāra 5-10 minūtes. Vārīšanās beigās zupā iemaisa sakultu olas dzeltenumu, Pasniedzot dekorē ar zaļumiem un čedaras sieru.

Padalies arī ar citiem...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin

Atbildēt